Diëtiste Livade – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Kessel – Kessel
Kerkplein 6 5995 BA Kessel Tel:077-4622555
Header afbeelding

Diëtiste Livade

Gezond zijn, een gezond gewicht en een goede leefstijl. Wie wil dat nou niet? Soms zijn er omstandigheden, waardoor dit niet gaat zoals we willen. Livade biedt u persoonlijke en professionele begeleiding om uw persoonlijke doelen te bereiken en vol te houden. Of het nu gaat om overgewicht, ondergewicht, emotie-eten, eetstoornissen, sportvoeding of medisch gerelateerde klachten (PDS, allergieën, intoleranties, diabetes mellitus, metaboolsyndroom, hoog cholesterol, afwijkende bloeddruk, COPD, reuma, etc.). Daarnaast zijn de diëtisten bij Livade gespecialiseerd op het gebied van maag- en darmklachten en orthomoleculaire geneeskunde. Bij Livade krijgt u altijd advies of een dieetbehandeling op maat en aanvullend werken we met (intolerantie, bloed en ontlastingsonderzoeken).

Mijn naam is Melanie en vanuit Livade ben ik om de andere maandag (op de even weken) werkzaam als diëtist bij huisartsenpraktijk Kessel. Heeft u een voedingsgerelateerde (hulp)vraag, neem gerust contact op en dan kijken we samen verder voor een passende oplossing.

 

https://www.livadedietist.nl/

Indien uw oproep niet direct wordt beantwoord, spreek dan de voicemail in met naam en telefoonnummer. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

U mag ons ook een WhatsApp bericht sturen.

Telefoonnummer Lienke: (+31) 0613567928
Telefoonnummer Lisa: (+31) 0683045475

E-mail: info@livadedietist.nl