Huisartsen – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Kessel – Kessel
Kerkplein 6 5995 BA Kessel Tel:077-4622555
Header afbeelding

Huisartsen

J.M.C. Loozen

Sinds 1 januari 2016 werk ik in de huisartsenpraktijk te Kessel. Hiervoor heb ik 17 jaar als huisarts in Panningen gewerkt. Vóór de huisartsenopleiding ben ik ruim 3 jaar als tropenarts in Tanzania aktief geweest.

Mijn speciale aandachtsgebieden zijn eerstelijns-oogheelkunde en reizigersadvisering. Daarnaast ben ik met veel plezier als huisartsenopleider aan de Universiteit van Maastricht verbonden.

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen die alweer hun eigen leven aan het leiden zijn. In mijn vrije tijd beleef ik veel plezier aan muziek, zowel luisteren als zelf spelen in de fanfare. Mijn conditie probeer ik op peil te houden met spinnen en wielrennen.

L.G.J. Zuylen

In 1999 heb ik de studie huisartsgeneeskunde in Maastricht afgerond waarna ik in 2001 als huisarts in Kessel begonnen ben. De eerste jaren als waarnemend arts en sinds 2005 als vaste huisarts in de maatschap. Speciale aandachtsgebieden zijn klachten van het bewegingsapparaat en sportgeneeskunde. Daarnaast ben ik als co-opleider voor de huisartsopleiding verbonden aan de universiteit van Maastricht.