Praktijkondersteuner – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Kessel – Kessel
Kerkplein 6 5995 BA Kessel Tel:077-4622555
Header afbeelding

Praktijkondersteuner

Birgit Cranenbroek (POH-Somatiek)

Sinds september 2008 ben ik werkzaam bij de huisartsen in Kessel. Nadat ik 2 jaar als doktersassistente heb gewerkt ben ik begin 2008 de opleiding tot prakijkondersteuner somatiek gaan volgen en heb deze 2 jaar later met succes afgerond.

Mijn aandachtsgebieden zijn Diabetes, Hart- en Vaatziekten, COPD en ouderenzorg. Daarnaast begeleid ik patiënten die willen stoppen met roken.

Ik vind het een uitdaging om samen met u te kijken hoe we uw gezondheid kunnen verbeteren of stabiliseren. Een gezonde leefstijl is daarbij essentieel, graag help ik u om uw doelen te realiseren.

Als praktijkondersteuner werk ik met vaste protocollen in nauw overleg en onder de verantwoordelijkheid van uw huisarts. Daarbij werk ik nauw samen met andere zorgverleners als dat nodig is.

Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag hele dagen, donderdag ochtend

 

 

Anniek van Kruisbergen (POH- Somatiek)

Sinds januari 2021 werkzaam op de dinsdag ochtend en donderdag hele dag.

Aandachtsgebieden: speciale aandacht voor Ouderenzorg. Daarnaast ook Diabetes, Hart- en vaatziekten, COPD.

 

 

Anita Raassens (POH- GGZ)

Vanaf maart 2019 ben ik als praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ) werkzaam in deze huisartsenpraktijk. Eerder heb gewerkt in de specialistische Geestelijke Gezondheidszorg, de Jeugdzorg en de Kinderbescherming.

Als POH-GGZ ondersteun ik de huisarts bij de zorgverlening aan mensen met psychische en psychosociale klachten. Vaak is het prettig wanneer deze zorg kan worden verleend in een voor u vertrouwde omgeving, dicht bij huis. Begeleiding en behandeling kan, afhankelijk van uw klachten, in de huisartsenpraktijk worden geboden.

In een eerste gesprek (intake) kunnen we uw klachten samen in kaart brengen en de mogelijkheden van begeleiding, behandeling en eventuele verwijzing bespreken. In onderling overleg stellen we een behandelplan op wanneer de begeleiding in de praktijk zal plaatsvinden  Als POH-GGZ werk ik onder verantwoordelijkheid van de huisartsen. Wanneer dat nodig is kunnen ook andere zorgverleners worden betrokken in de zorg, maar dat alleen met uw toestemming.

In overleg met de huisarts kunt u een afspraak maken met de POH-GGz.

Ik ben werkzaam op dinsdag en op donderdag.